21 januari 2021 13:00 - 17:30

Congres "Doen is Meten"

Door het meten en het bespreken van de resultaten van de psychomotorische therapie verbetert de samenwerking tussen de patiënt en de therapeut. Bovendien geven de resultaten richting aan het vervolg van de therapie. 

 

Psychomotorisch therapeuten en andere zorgprofessionals willen graag de resultaten van hun geleverde zorg meten, echter hebben zij ook veel vragen, zoals: Hoe meet ik de resultaten van mijn therapie? Welke vragenlijsten kan ik daarbij gebruiken? Wat vinden patiënten ervan om vragenlijsten in te vullen? Hoe bespreek ik de resultaten met de patiënt? En hoe krijgt het gebruik van vragenlijsten een stevige plek in de dagelijkse zorg?

 

De afgelopen twee jaar heeft het lectoraat Gezondheid, Bewegen en Welzijn van Hogeschool Windesheim het onderzoek 'Doen en Meten' uitgevoerd om op de bovenstaande vragen antwoord te kunnen geven. De opgedane kennis delen we graag met jullie in het:

 

Congres 'Doen en Meten'

Het gebruik van vragenlijsten (Patient Reported Outcome Measures: PROMs) en Samen Beslissen (Shared Decision Making: SDM) in de Psychomotorische Therapie. 

 

Het congres vindt plaats op donderdagmiddag 21 januari 2021 van 13.00-17.30 en is toegankelijk voor alle zorgprofessionals, zoals vaktherapeuten, lichaamgericht werkende psychologen, psychosomatisch fysiotherapeuten en haptotherapeuten. 

De kosten voor deelname online zijn slechts 25 euro en op locatie (Hogeschool Windesheim) 75 euro.

Aanmelden kan via deze link.