2 april 2020 19:30 - 22:00

GEANNULEERD FVB Regiobijeenkomst Eindhoven 2 april 2020

In 2020 organiseren we als FVB in elke regio een bijeenkomst om met vaktherapeuten te praten over de toekomst. Deze input gebruiken we voor het meerjarenbeleidsplan 2020-2025. Als vaktherapeut kun je meepraten over de strategische keuzes die er liggen. Welke uitdagingen zie jij voor de FVB? Welke keuzes zijn hierin te maken? Welke vraagstukken spelen er? Welke aanpak werkt het beste? Wat zijn risico's of nadelige gevolgen van keuzes die we moeten maken? We hebben al een voorzet gedaan waar we met jou en andere vaktherapeuten graag verder over nadenken. Deze voorzet hebben wij je toegezonden in de uitnodiging.

Elke regiobijeenkomst vindt plaats in de avond van 19.30 tot 21.30 uur met voorafgaand een inloop en aansluitend een drankje en hapje. Je bent van harte welkom om mee te denken, sterker nog: dat waarderen we zeer! Je kunt je nu aanmelden voor een bijeenkomst bij jou in de buurt:

Donderdag 2 april 2020 zijn we in Eindhoven, Sandton Eindhoven Centrum, Stratumsedijk 23D, 5611 NA Eindhoven  https://goo.gl/maps/CP7pLwmkFwfDjN5S9

Meld je snel aan via de aanmeldknop, want het aantal plekken is beperkt! De bijeenkomst is kosteloos!

Kun je niet deelnemen aan een van de regiobijeenkomsten, maar wil je wel graag meedenken? Meld je dan via info@vaktherapie.nl. Afhankelijk van het aantal mensen dat zich meldt organiseren wij een alternatieve manier om mee te doen.

Tot ziens bij een van de regiobijeenkomsten!