Locatie & inschrijven

Alle informatie over de locatie en inschrijving voor het  symposium op 25 en 26 mei j.l. hebben we hier onder nog staan. Voor een sfeerimpressie bekijk de aftermovie.

Voor veel gestelde vragen, klik hier.
Let op: Het spymposium Methodieken is uitverkocht. Wil je op de reservelijst komen te staan, mail dan naar info@vaktherapie.nl. Naar de ALV komen kan natuurlijk altijd!

Locatie 

Het Buitencentrum, locatie Overasselt vind je in de schitterende omgeving tussen Nijmegen en Groesbeek. Gelegen in het uitgestrekte natuurreservaat De Hatertse & Overasseltse Vennen. Bij het Buitencentrum draait het om natuur en sfeer. Het centrum bestaat uit een huttenkamp, twee grote groepsaccomodaties en een boskapel. Meer over deze unieke locatie lees je hier.

De Vennen groepsaccommodatie

Het symposium Methodieken zal plaatsvinden in groepaccomodatie De Vennen. Hier worden de lezingen, workshops en presentaties gegeven. De slaapzaal bevindt zich tevens op deze locatie. Naast de algemene ruimtes kunnen we ook gebruik maken van de sfeervolle openhaard, het balkon en het terras met uitzicht op het landschap. Zo is er voor iedere weersomstandigheid een passende mogelijkheid

Overnachten

Als bonus willen we jullie de mogelijkheid geven te overnachten op deze unieke locatie. De locatie De Vennen heeft verschillende slaapzalen. De capaciteit van deze zalen varieert van 6 tot 32 personen en bestaat voornamelijk uit stapelbedden. Daarnaast zijn er voldoende douches en toiletten aanwezig om iedereen te voorzien van een goede start van de tweede dag. Wil je de ervaring compleet maken? Blijf dan kosteloos overnachten! Vermeld bij je inschrijving dat je gebruik wil maken van de optie om te overnachten en neem een hoeslaken, slaapzak en kussensloop mee. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Inschrijven 

Accreditatie

Het Register Vaktherapie heeft 15 accreditatiepunten toegekend aan het symposium Methodieken. De accreditatiepunten worden alleen toegekend als je aan het gehele programma van het symposium deelneemt. De overnachting en het ontbijt zijn vrijblijvend en vallen buiten de accreditatieaanvraag. Besluit je dus niet te overnachten of te ontbijten, dan ontvang je toch alle accreditatiepunten. Besluit je een gedeelte van het programma of een dag niet te volgen, dan ontvang je geen accreditatiepunten. 

Inschrijving 

Symposium Methodiek heeft een gevarieerd programma wat met zorg is samengesteld. Dit symposium wordt dan ook in één geheel aangeboden. De mogelijkheid om te overnachten is bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om een gedeelte van het programma te volgen of niet te overnachten, dan is hier geen gereduceerd tarief voor mogelijk. De inschrijfkosten bedragen voor leden van de NVBT €449,00, inclusief overnachting en vol pension. Ben je een student en nog geen lid van de NVBT? Dan krijg je bij inschrijving een gratis NVBT studentlidmaatschap voor 2019 als je beide dagen aanwezig bent.
Let op het symposium Methodieken is uitverkocht!  Wil je toch nog komen, waag dan een gok door jezelf op de reservelijst in te schrijven via info@vaktherapie.nl. Of kom gewoon naar de ALV op zaterdagochtend.

Annuleren

Indien je genoodzaakt bent je inschrijving te annuleren kan dit onder de volgende voorwaarden. Tot 1 mei kun je dit doen door een mail te sturen naar info@vaktherapie.nl. Wij berekenen dan enkel de administratiekosten. Wens je na deze datum te annuleren, dan kan je een collega onder jouw inschrijving deel laten nemen. Stuur ook dan een mail naar info@vaktherapie.nl. Bij annulering ná 1 mei is restitutie niet meer mogelijk.

Schrijf je hier in.