Regiogroep Brabant / Zeeland

Voor en door leden

Wij hebben een ontzettend mooi vak en er ligt veel kennis bij de leden. De regiogroep Brabant en Zeeland gelooft dat we dat alleen voor het grote publiek zichtbaar kunnen maken door ons te verbinden, want samen staan we sterk.

De regiogroep Brabant en Zeeland streeft ernaar om minimaal twee keer per jaar een regiobijeenkomst te organiseren.
Vanuit ons principe: voor en door leden, kijken wij samen met de vaktherapeuten beeldend uit de regio, hoe we de bijeenkomsten  het beste vorm kunnen geven. Zo is er een deskundige komen vertellen over BeeldWaarNeming, hebben we bij een collega vaktherapeut mogen kijken hoe zij werkt binnen traumabehandeling en hebben we een workshop gehad over rouwverwerking.
Wij starten iedere bijeenkomst dan ook met een korte vergadering. Wij bespreken wat er leeft binnen ons vakgebied en waar behoefte aan is. Aan de hand van deze informatie kijken wij samen wie de volgende bijeenkomst wil organiseren. De coördinatoren ondersteunen vervolgens de vaktherapeuten die de bijeenkomst organiseren.

Meer weten? Neem contact op via 
nvbt.rg.brabantzeeland@vaktherapie.nl.

De regiocoördinatoren van Brabant / Zeeland 

Corry Nuyen
Vaktherapeut beeldend, eigen praktijk
Hoe fijn is het om te sparren met mensen die zich in hetzelfde vakgebied begeven. Het geeft een heleboel nieuwe energie, het geeft kracht en betrokkenheid.”

Ingeborg van de Donk
Vaktherapeut beeldend, polikliniek van het St. Anna ziekenhuis en praktijk Iedeecreatief
De ongedwongen sfeer van de regiogroep spreekt mij erg aan. De opzet van “voor en door leden” is een prettige en leerzame manier om uiteenlopende onderwerpen die met ons mooie vak te maken hebben te bespreken, uit te laten leggen en zelf te ervaren.

Bijeenkomsten

Op 15 juni a.s. vindt de 15e regiobijeenkomst plaats te Breda. Bekijk hier de uitnodiging.