Welkom bij de NVBT

Welkom bij de website van de NVBT, Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie, de beroepsvereniging voor beeldend therapeuten. Beeldende therapie is één van de zeven vaktherapie disciplines. De NVBT is als beroepsvereniging aangesloten bij de FVB, Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen.
De website is voor beeldend therapeuten, studenten, verwijzers en voor alle andere geïnteresseerden.

Op onze website staat onder andere uitleg over komende studiedagen, onderzoeken, de Week van de Vaktherapie en nog vele andere onderwerpen. Sommige bestanden en onderwerpen kun je alleen bekijken als je bent ingelogd. 

Voor meer informatie of vragen, neem dan contact via info@vaktherapie.nl
 

Diverse vacatures bestuursfuncties

Neem een kijkje bij onze vacatures! Wij zijn onder andere op zoek naar een nieuwe voorzitter, maar ook naar iemand die project organisatie op zich wil nemen.
 

Uitgelicht

Op 17 en 18 mei vond het Symposium Werkvormen plaats in kasteel de Berckt te Baarlo. Vanuit het thema 'De kracht van beeldend, van methodiek naar werkvorm'  hebben we twee dagen lang mogen genieten van verschillende lezingen en workshops. Bekijk hier de aftermovie, gemaakt door Fransen audiovisuals.

Actueel

Kom ook naar de regiobijeenkomst om mee te praten over onze toekomst!

In 2020 organiseren we als FVB in elke regio een bijeenkomst om met vaktherapeuten te praten over de toekomst. Deze input gebruiken we voor het meerjarenbeleidsplan 2020-2025. Als vaktherapeut kun je meepraten over de strategische keuzes die er liggen. Welke uitdagingen zie jij voor de FVB? Welke keuzes zijn hierin te maken? Welke vraagstukken... lees verder…

Vaktherapie op de Gezondheidsbeurs van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht

Voor het eerst is vaktherapie te vinden op de Gezondheidsbeurs. Deze beurs vindt plaats van 6 tot en met 9 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Doel van onze deelname is het grote publiek kennis te laten maken met vaktherapie. De Gezondheidsbeurs trekt zo’n 40.000 bezoekers. Dit zijn mensen die net iets meer interesse hebben in... lees verder…