Aanleveren mediastukken

Mediastukken aanleveren 

De NVBT vind het erg belangrijk dat er zo veel mogelijk relevante informatie wordt gedeeld met alle leden. Hiernaast is het natuurlijk ook belangrijk om ons vak te profileren naar buiten. Heb jij voor één van beide een belangrijke bijdage? Laat het ons weten! 

Aanleveren workshop/cursus

Wil je een vaktherapeutische workshop of cursus delen met NVBT leden? Dan kan dit als het voldoet aan de volgende voorwaarden:

- Het is een nuttige bijdrage voor beeldend therapeuten.

- De kwaliteit van de workshop/cursus sluit aan op de richtlijnen van de FVB en de NVBT. 

- Het doel van het delen van je mediastuk heb je duidelijk beschreven. 

Aanleveren voor de NVBT agenda

Zorg dat voor het aanleveren voor in de NVBT Agenda:

  • data en tijd
  • de locatie
  • de kosten
  • de wijze van inschrijven
  • informatie duidelijk en kort is omschreven .

Aanleveren voor de NVBT nieuwbrief

Een mediastuk voor in de nieuwsbrief bevat maximaal 150 woorden en het liefst minder. Documenten die worden toegevoegd zijn beschikbaar in PDF en JPEG. Mocht je nieuwsbrief mediastuk toch langer moeten zijn, dan ontvangen we een doeltreffende inleiding van maximaal 150 woorden. We verwijzen door naar het document met de uitgebreide tekst van maximaal 200 - 300 woorden.

Aanleveren NVBT website

Een aangeleverd nieuwsbericht bestemd voor onze NVBT website bevat maximaal 200 - 300 woorden. Is beknopt, vaktherapeutisch gerelateerd, en wordt pas na redactionele goedkeuring geplaatst op de NVBT website.

Aanleveren beeldmateriaal

NVBT gaat er vanuit dat het beeldmateriaal dat aangeleverd wordt, gebruikt mag worden voor publicatie. NVBT controleert niet het auteursrecht en gebruiksrechten hierop. De verantwoordelijkheid van publicatie hiervoor ligt volledig bij de persoon die het mediastuk aanlevert. Controleer dus goed de auteursrechtelijke bescherming over het beeldmateriaal.

Aanleveren doe je aan nvbt.communicatie@vaktherapie.nl