Ledenservice vanaf 1 juli in eigen beheer

24 juni 2024

De afgelopen paar jaar verzorgde een externe partij de ledenservice voor FVB. Hier gaat per 1 juli aanstaande verandering in komen. Vanaf die datum komt de ledenservice in ons eigen beheer. We kijken er naar uit jullie straks weer persoonlijk te spreken en te helpen bij het beantwoorden van jullie vragen! Hieronder lees je meer over onze bereikbaarheid per 1 juli én over onze nieuwe collega’s Joanna en Leonie die de ledenservice, -administratie en het secretariaat komen versterken. 

Bereikbaarheid Ledenservice 
Vanaf 1 juli is de ledenservice en -administratie bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur, op telefoonnummer (030) 28 00 432. Ook kan je een e-mail sturen via info@vaktherapie.nl. Heb je vragen over vragen over bijvoorbeeld jouw lidmaatschap, collectieve verzekeringen, RBCZ-, SKJ- of NFG-aanmelding, visitatie en/of facturen? We helpen je graag! 

Bereikbaarheid Secretariaat 
Wil je gebruik maken van de juridische ondersteuning die we als FVB bieden? Of heb je een vraag namens het bestuur, een werkveldgroep of een kennisnetwerk van één van de beroepsverenigingen? Dan kan je een e-mail sturen naar het secretariaat via secretariaat@vaktherapie.nl. Telefonisch is het secretariaat bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur, op telefoonnummer (030) 28 00 432.  

Bereikbaarheid Register Vaktherapie 
Voor de bereikbaarheid van het Register Vaktherapie verandert er niets. Heb je vragen over registratie in het Register Vaktherapie, dan kun je het register op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereiken op telefoonnummer (020) 428 41 45 of per e-mail via info@registervaktherapie.nl. Veel informatie kun je ook vinden op de website van het Register Vaktherapie: registervaktherapie.nl 

Nieuwe collega’s: Joanna en Leonie 
Per 3 juni is ons team versterkt met de komst van Joanna Brouwers en Leonie Scholtens. Zij helpen jullie, samen met collega’s Femke, Manon en Rick, graag met al jullie vragen. Wanneer zij wat langer in dienst zijn zullen zij ongetwijfeld een kijkje in hun keuken geven. Voor nu geven we jullie alvast een gezicht bij deze nieuwe namen met deze foto: