20 september: webinar 'Een gezonde eigen vaktherapiepraktijk'

06 september 2023

Het hebben van een eigen vaktherapiepraktijk is mooi en inspirerend. De directe invloed op de manier van behandelen en de flexibiliteit als het gaat om werktijden zijn misschien wel de mooiste kanten ervan. Toch zijn er genoeg uitdagingen, zoals een stabiel inkomen en het opbouwen van naamsbekendheid. Het hebben van een eigen praktijk vraagt dan ook om een bepaalde mate van ondernemerschap. Daar helpen we je als FVB graag bij. Mede met het online webinar ‘Een gezonde eigen vaktherapiepraktijk’.

Heb je een eigen vaktherapiepraktijk? Of denk je erover om een eigen praktijk te starten? Meld je dan aan voor dit webinar dat plaatsvindt op woensdagavond 20 september aanstaande. Terenja Dors, zelf beeldend therapeut met een eigen praktijk, neemt je mee langs onderwerpen als:

  • Hoe ondernemend ben je eigenlijk?
  • Hoe ga je om met rustigere perioden in je praktijk?
  • Hoe vang je de schommelingen in inkomen op?
  • Hoe vind je nieuwe cliënten om te helpen?
  • Hoe bouw je naamsbekendheid op?

Interactie & praktische tips
Tijdens het webinar is er veel interactie. Je ontmoet andere vrijgevestigde vaktherapeuten en wisselt ervaringen uit. Ook is er alle ruimte en tijd om jouw prangende vragen te stellen. Na het webinar ga je ‘naar huis’ met een heleboel tips die je direct in praktijk kan gaan brengen of mee kan nemen in je overwegingen om je eigen praktijk te starten.

Praktische informatie & aanmelden
Benieuwd geworden? Lees dan hier verder voor alle praktische informatie en over hoe je je kan aanmelden.